TEMPAHAN

HARGA YANG SANGAT COMEL (^___^) :

1 kotak RM58.00 + penghantaran PERCUMA!!! 

- Khas untuk gadis-gadis comel  & jejaka-jejaka hensem yang berada di Kota Kinabalu, anda boleh menghantar sms kepada saya & kita boleh berdating sekejap. saya akan bagi barang anda secara face to face kepada anda tanpa perlu kos penghantaran. Jika anda ingin bertanya 1001 soalan, anda boleh interview saya ketika berjumpa. auuwww COMEL bukan?? :)

- Lokasi untuk berjumpa di Kota Kinabalu (Centre Point, Suria Sabah, Damai, Foh Sang, Wisma Merdeka & Wawasan Plaza). mari berjumpa & berkenalan!! :)

- Bagi pembelian 3 kotak ke atas, anda layak untuk mendapat harga istimewa daripada saya. jeng!! jeng!! (^__^)

- Jika anda ada sebarang pertanyaan, sila sms kepada saya (017-2376639) & anda akan dilayan mesra daripada saya.


- Syarat-syarat untuk tempahan ialah:
  • anda perlu menghantar direct sms kepada saya iaitu NAMA PENUH & KUANTITI. Saya akan terima sms anda & hantar langkah-langkah pembayaran kepada anda. (pesanan: untuk yang serious buyer only.)
  • selepas pembayaran dibuat, anda perlu menghantar sms kepada saya untuk pengesahan pembayaran anda iaitu NAMA PENUH, ALAMAT PENGHANTARAN, BANK, TARIKH, MASA & JUMLAH. 
  • saya akan membuat penghantaran pada setiap hari Jumaat (jika terdapat sebarang halangan, saya akan maklumkan)
- Segala pengumuman atau promosi, saya akan maklumkan melalui facebook & blog ini. Sila ambil perhatian & terjah!!. terima kasih. (^______________^)